Set Putih Gebu Forever Living Produk

5:58 AM forever aloe vera gel 0 Comments


Sapa nak kulit putih gebu?? 

Singkirkan kulit mati di permukaan kulit dgn scrub dari forever living produk...butiran microsphere yg kaya dgn minyak jojoba iaitu vit E mampu melembutkn kotoran di permukaan kulit kita.. sangat halus & melembabkan kulit.. Rasa bersih yang mendalam sejuk je..

4 PRODUK UNTUK SET GEBU FOREVER LIVING:

Ø  ALOE BATH GELLY – Membersih kotaran muka + menyegarkan permukaaan kulit kerana ia bertindak sehingga ke 3 lapisan kulit.
Ø  ALOE SCRUB – Menyingkirkan kulit mati, dan menghaluskan kulit kerana adanya microsphere yang kaya dengan minyak jojoba iaitu Vitamin E.
Ø  ALOE VERA GELLY- Merawat jauh ke dalam kulit bagi mengurangkan kesan garisan halus & melembabkan kulit bagi kekalkan kesagaran kulit jauh lebih lama.
Ø  PROPOLIS CRÈME – Membantu mengurangkan kesan parut & merawat jerawat kerana terkandung anti septic semula jadi daripada lebah.

Cara pakai set gebu Forever living:

1.mix gelly dgn scrub pupur kt tangan 3 minit,, lpas tu gosok2 la,, then bilas
2.cuci dgn bath gelle then bilas
3.last sekali mix propolis dgn gelly sapu keseluruh tangan dan sarungkn glove lebih kurng 20 minit.. Taraaa.. Putih dah..
4. Nampakkan Beza tangan kanan & kiri tu.. sebelah kusam sebelah gebu.. wooahh bestnya..
5. Selain pakai di muka boleh juga dipakai di badan bagi memutihkan celah2 kehitaman & memutihkan seluruh badan.
Set Putih gebu Dari Forever Living Produk

Baru yakin kulit muka & badan dah putih & makin pulih daripada kekusaman..ini lah rahsia Nurul untuk cantikkan skin korang tu..

Berminat untuk emendapatkan terus atau mahu menanyakan sebarang pertanyaan boleh terus watsup Nurul 019-4455623

0 comments: