Pembongkaran!! 36 Kebaikan Arctic Sea Yang Perlu Anda Tahu

5:16 PM forever aloe vera gel 0 Comments


Bismillah..

Asalamualaikum.. salam sejahtera buat semua sahabat positif Nurul..
Alhamdulilah hari ni diberi lagi peluang untuk bernafas di bumi..

Untuk post entri kali ini Nurul nak bongkarkan serba sedikit tentang kebaikan Forever Arctic Sea daripada gabungan minyak ikan & minyak zaitun yang dah terkenal sejak 38 tahun yang lalu dan sudah merebak hingga ke 160 buah negara..Wow teruja tak?? hehe
Forever Arctic Sea boleh hubungi saya untuk tempahan..

Pada mulanya kenal Arctic Sea ni pun sebab suami nurul ada terlihat post di facebook tentang demo Arctic Sea ni.. terkejut jugak bila polestrin yang kuat tu boleh hancur bila di titikkan dengan Arctic sea ni..  Pada masa tu pun suami kebetulan tengah ada bengkak pada kaki tapi tak sakit.. tak tahu sebab apa tapi dah pergi jumpa doctor, ubat doctor tak jalan..

Cuba makan Forever Arctic Sea tak sampai sebulan pun kaki bengkak dah surut.. Alhamdulilah dengan kuasaNya.. lagi pun suami Nurul memang ada kolestrol yang paras-paras tinggi 5.2 pada masa tu.. Amalkan je berterusan sehingga 6 bulan paras kolestrol pun dah turun jadi 4.0.. Alhamdulilah sekali lagi.. Minyak ikan Forever dengan miyak kat pasaran memang tak sama.. Sebab tak ada gabungan 3 benda ni.. Minyak Ikan Atlantic , Minyak Zaitun & Vit E untuk Kulit.. Sangat jimat tak payah nak beli 2-3 botol dah dengan kandungan yang berbeza..
Forever Arctic Sea yang suami amalkan

Info

Setiap kapsul mempunyai kandungan EPA 225 mg dan 150 mg setiap DHA dan asid oleik, yang mana semua ini kurang dalam diet harian kebanyakan dari kita. Manfaat EPA dan DHA adalah termasuk membantu sistem peredaran darah. Ia diperlukan untuk fungsi-fungsi lain, termasuk perkembangan dan kesihatan mata dan otak, juga boleh menyokong fungsi sendi yang betul.

Asid lemak Omega-3 telah dibuktikan untuk membantu menyokong fungsi peredaran darah. Omega-3 dan Omega-9 lemak pula boleh membantu menyokong kolesterol yang sihat dan tahap kandungan trigliserida di dalam badan. Ia juga membantu menyokong fungsi sendi yang betul. Dapatkan Forever Arctic Sea pada hari ini juga untuk membantu anda menjalani hari-hari dengan lebih cergas, sihat, dan bertenaga!

Kandungan Forever Arctic Sea dalam bentuk soft gel

Kebaikan Arctic Sea (Minyak zaitun , minyak ikan 
& vitamin E)  :-

1.  Mencuci dan membaik pulih perut  

2.  Menjadi penawar kepada kesan racun. 

3.  Merawat penyakit gastrik 

4.  Menggalakkan fungsi buah pinggang 

5.  Mengurangkan risiko kanser payudara 

6.  Mencantikkan kulit 

7.  Antioksidan tinggi pada minyak zaiton mencegah radang dan pembekuan darah 

8.  Menyingkirkan cacing dalam badan 

9.  Mencegah penyakit jantung

10. Mengurangka kolestrol tinggi dalam darah

11. Merangsang tumbesaran sel otak (Bijak & mudah hafal)

12. Menajamkan penglihatan mata 

13. Membantu memberi kesuburan kulit wajah.

14. Membantu mencegah keracunan.

15. Membantu sistem penghadaman.

16. Membantu menyingkir parasit pada usus.

17. Membantu menyihatkan rambut dan menghilangkan kelemumur.

18. Dengan campuran sedikit garam, boleh menjadi ubat mujarab bagi
    penyakit gigi dan gusi.

19. Mengandungi bahan anti penuaan.

20. Membantu menguatkan tenaga batin.

21. Membantu mengatasi kesan melecur dan parut.

22. Sebagai bahan urutan yang membantu menguatkan organ, sendi
     dan otot serta melegakan sakit.

23. Membantu melegakan athritis dan sciatica.

24. Membantu menjauhkan kanser usus dan pelbagai kanser lain.

25. Mengurangkan pengambilan lemak dalam diet harian.

26. Membantu menghindari penyakit kardiovaskular dan arteriosclerosis.

27. Membantu mengelakkan pembentukan batu hempedu (gallstone).

28. Membantu sistem penghadaman dan mengurangkan ulser perut.

29. Sebagai Antioksidan dan antikanser semulajadi.

30. Membantu keseimbangan metablisme tubuh, pertumbuhan tulang
     dan tubuh yang baik (khasnya bagi kanak-kanak).

31. Membekalkankan vitamin E.

32. Membantu mengekalkan kecantikan (kulit dan rambut).

33. Membantu menstabilan asid lemak.

34. Membekalkan pelbagai vitamin untuk antipenuaan.

35. Sebagai kegunaan masaj terapi.

36. Membekalkan omega 9.

Cara pengambilan :
 2 biji pagi & malam selepas makan.

Antara testimoni Arctic Sea & Aloevera Gel:
Testimoni Arctic Sea
Berat badan turun dengan Arctic Sea
Kaki dah sembuh dengan Arctic Sea & Aloevera Gel
Testimoni parut jerawat hilang dengan Arctic Sea & Aloevera Gel


Nurul nasihatkan pada mereka yang mempunyai masalah kesihatan cepat2 dapatkan penawar yang berkesan dari forever living.. Walaupun tak ada penyakit lagi.. sentiasa cuci salur darah dari lemak jahat dengan Arctic Sea.. Nurul syorkan sekali pengambilan Arctic Sea & Aloevera gel.. Cuci salur darah & cuci usus.. Basic detox 100% untuk tubuh..

Kita pun tahu kan pemakanan hari ini memang banyak yang diproses dan kurang berkhasiat lagi2 makan yang bergoreng, berlemak, sejukbeku & berperisa.  Mencegah lebih baik daripada mengubati..

Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh terus hubungi Nurul 019-4455623..

*Kawasan COD sekitar selangor di Klang, Shah Alam & Banting.. 

0 comments: