Konsep Forever Living cepat Untung

1:08 AM forever aloe vera gel 0 Comments


Asalamualaikum sahabat blok kak Nurul.. semoga sihat sejahtera hendaknya..

Hari ini kak Nurul nak kongsikan serba sedikit mengenai bonus di Forever Living .. semoga memberi manfaat kepada anda di luar sana..

Memang tak rugi bisness bersama kami di Forever living..
kakak2.. makcik2.. pakcik2.. adik2.. buat santai2 je kat rumah.. lagi-lagi macam kak Nurul ni haa duduk rumah je almaklum la suri rumah sepenuh masa.. Daripada tak dapat apa2, baik kita berbisness dapat juga income tiap2 bulan.. boleh juga tolng suami bayar bil apa yang patut kan.. Income yang masuk pun banyak boleh kalah la gaji orang yang ada sijil PHD.. wuuhuu best kan??

Dulu di syarikat lama tak pernah tanya kenapa bonus network  dibayar dari point bukan dari HARGA JUAL. Sekarang saya dah tau sebabnya..Rahsia sebenar MLM telah TERBONGKAR Keuntungan sebenar agent jualan sehingga 70% dirahsiakan berpuluh tahun. Pendedahan 3 KONSEP Plan Perniagaan Forever Living merungkai kebencian org ramai terhadap MLM. Kak Nurul seru yg berniaga di S...lee, A..way, C..way, H..O dan Py..sci.e, jangan la nak fanatic sangat, sekarang dah kena batang hidung saya sendiri..


Pelan Pemasaran FLP ( Forever Living Produk) nampak tak beza kan?

Dengan mendaftar sebagai Ahli biasa anda boleh membeli produk terus daripada FOREVER dan akan mendapat manfaat daripada kadar diskaun , yang bermula dengan 15% daripada harga runcit.
Jika CC peribadi mencapai 2CC (sekitar RM1440) dalam satu atau dua bulan berturut-turut , anda boleh membeli produk dengan diskaun 30% daripada harga runcit dan dieberi pula bonus 5% pada harga runcit bagi setiap pembelian

Anda mendapatkan bayaran bonus dari FOREVER setiap bulan bergantung kepada tahap yang anda telah capai dalam pelan pemasaran FLP. Untuk mencapai tahap yang lebih tinggi pun sangat mudah iaitu hasil dari jumlah pembelian kumpulan anda selama dalam tempoh dua bulan berturut-turut .
Anda akan mendapat Bonus Peribadi 5% sehingga 18 %.

Bagi Pengedar Baru, mereka mendapat potongan diskaun 15% . Anda pula sebagai insan yang memperkenalkan kepada mereka akan mendapat manfaat keuntungan setiap kali menaja pengedar baru dan membantu mereka untuk membuat jualan seperti membangunkan Pengedar anda ke Assistant Supervisor (2CC, 35%) , Supervisor (25CC, 38%), Assistant Manager (75CC, 43%) dan Manager (120CC, 48%). Anda akan mendapat Bonus Volume Kumpulan 3% hingga 13% ke atas setiap pembelian ahli kumpulan anda.

Bukan itu sahaja, malah anda juga boleh mendapat Bonus Kepimpinan jika ada rakan kongsi dalam jaringan anda telah mencapai tahap Pengurus di mana bonus bermula 2% sehingga 6% berdasarkan kedudukan mereka dalam kumpulan anda.

9 Jenis Bonus Di Forever
Ini adalah kerana Pelan Permasaran FOREVER mempunyai asas yang kukuh di mana kejayaan peribadi anda adalah di tangan anda.

Begitu juga bonus EIP Program Insentif Perolehan semala 36 bulan, insentif percutian, CBM Insentif Perkongsian Keuntungan ---- Satu tabung 3% dari keuntungan Syarikat diperuntukkan untuk dikongsi di antara mereka yang layak.

Sangat sesuai kepada mereka yang sukakan perniagaan berangkaian berasaskan produk kesihatan dan kecantikan.

Anda boleh berkongsi dengan sesiapa sahaja peluang perniagaan ini selain daripada menjual. Lebih kerap membuat perkongsian dan penajaan produk FOREVER , lebih besarlah keuntungan yang anda perolehi.
Modal Tak perlu puluh ribu.. boleh start dengan RM 90 atau RM 1440
Apa yang menarik, untuk pendapatan 5 angka sebulan di Forever boleh dicapai walau di 3 bonus utama dalam senarai di atas.

Anda bukan sahaja mampu berjaya, malah ia juga menjadi inspirasi kepada rakan-rakan atau pelanggan mengenai manfaat sistem perniagaan ini.
Saya bantu!!! pm/wsaap 019-4455623 Nurul

0 comments: