10 Khasiat Forever Lite Ultra Untuk Diet Yang Sihat

8:33 PM forever aloe vera gel 0 Comments


Ramai yang mesti nak tahu khasiat susu protein Forever Lite Ultra ni kan??
Pernah nampak orang minum kat facebook, kat Instagram, jiran sebelah rumah .. tapi tak tahu  kebaikan khasiat susu Lite Ultra ni.. Dekat gym memang diaorang amalkan susu protein macam ni bagi bina otot badan bagi mantap tau.. Tak pe hari ni Nurul nak share pasal susu Lite ultra ni.. memang best minum susu ni sebab boleh tahan rasa lapar dengan waktu yang lama.. elok sangat la untuk mereka yang tengah nak on diet tu hehe

Susu kocak protein Forever Lite Ultra yang senang dicerna dan diserap oleh badan, juga membantu dalam memperbaiki dan membina tisu badan.

2 hidangan sehari Forever Lite Ultra with Aminotein membekalkan anda 34 gram protein soya. Dan mengikut cadangan FDA, “25g protein soya sehari, sebagai dari sebahagian diet rendah lemak tepu dan kolesterol, boleh membantu mengurangkan risiko penyakit jantung”.

Mengandungi kromium, nutrien yang penting untuk membantu meningkatkan kecekapan insulin dalam mengawalatur tahap glukosa darah. Pesakit kencing manis memang digalakkan untuk minum.

Khasiat & kebaikan Forever Lite Ultra

 Kebaikan Forever Lite Ultra:

-Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.

-Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.

-Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .

-Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.

-Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.

-Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.

- Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).

- Baik untuk kesihatan jantung.

- Membina otot badan

- Sumber terbaik asid amino


Terdapat 2 jenis perisa : Perisa vanilla & coklat

Forever Lite Ultra Perisa Vanila & coklat
Cara bancuhan:
Ambil 2 skop setiap kali bancuhan dan minum 2 kali sehari. Pagi dan petang.
Terdapat dalam bentuk packaging tin & refill 

Perhatian! Lite ultra dibancuh dengan menggunakan air sejuk, elakkan air panas kerana boleh mengurangkan khasiat di dalamnya.

Refill Forever Lite Ultra
Bukan sahaja boleh diminum dengan campuran air sejuk, malah boleh juga dibuat resepi yang menarik & menambahkan lagi diet pemakanan seharian kita menjadi lebih sihat..

Boleh Hubungi Nurul untuk tempahan Forever Lite Ultra anda hihi

Disertakan beberapa resepi Forever Lite Ultra jom cuba!! Memang sedap...

Resepi Forever Lite Ultra
Resepi Forever Lite Ultra

Resepi Forever Lite Ultra

Resepi Forever Lite Ultra

Resepi Lite Ultra

Resepi Forever Lite Ultra
Apa tunggu lagi.. dapatkan sekarang Forever Lite Ultra pada hari ni juga..

Beli sekarang dan hubungi saya ditalian 019-4455623 (Nurul) untuk mendapatkan harga tawaran yang istimewa pada hari ini dan anda layak untuk mendapat diskaun 15%-35% yang pastinya menjimatkan wang anda..

* Kawasan cod di Klang, Shah Alam  & Banting.. Untuk di luar kawasan boleh dihantar melalui pengeposan.. Terima kasih

0 comments: