Forever Living Set Clean 9

8:46 AM forever aloe vera gel 0 Comments


“Sana sini orang kata aku ni memang gemok!! Semua ejek aku dengan panggilan yang menyakitkan hati.. Rasa rendah diri dan kurang berkeyakinan bila berhadapan dengan orang ramai.. Dah banyak produk suplemen untuk kurus semua dah cuba.. tapi tak berkesan.. mana tidaknya semua suplemen yang aku makan kurang mendapat serapan khasiat bila usus aku kotor dan berkerak!! ..Ya! kotor dan berkerak tak pernah cuci patut la selama hari ni makan suplemen nak kurus semuanya tak pernah jalan..bila usus dah bersih baru serapan tu lebih baik dalam badan kita huhu Nasib baik lah ada produk yang sangat amazing aku pernah jumpa”- kata Puan Banon dari Pahang.
Testimoni daripada Puan Banon sendiri

Haa nak tahu produk apa??

Set pengurusan berat badan  dari Forever living ‘clean 9’ la.. yang best program set clean 9 ni boleh mengurangkan berat badan dalam masa 9 hari.. Wow! Betul ke ni?? Dan lagi best bila buat pembelian set clean akan dapat percuma buku cara mengawal pemakanan dan kurus secara sihat dengan selamat.. yang penting tak payah susah nak kawal makan macam sesetengah produk kan.. tak boleh makan nasi la tak boleh makan makanan yangberkarbo la..yang penting dengan program diet set clean 9 dapat menutup perut yang mengeleber sana sini tu..   

Jom kita tengok apa yang best dengan produk - produk forever ni.
Set Clean 9 Forever Living

1.Forever Lite Ultra:

-Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.

-Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.

-Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .

-Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat

-Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.

2. Forever Artic Sea:

- Mengandungi EPA dan DHA (Omega 3) dan minyak zaitun (Omega 9) dan vitamin E.

- Memberi perlindungan dalam mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular , sakit jantung dll.

-Menyokong fungsi otak, system saraf, dan penglihatan.

- Mengurangkan keradangan , bengkak dan membantu dalam penyembuhan eczema, reumatisme dan artritis.

-Mengawal Berat badan dan selera makan.


3. Bee Pollen:

-Mempercepatkan kadar metabolism hati

-Membantu Proses pembakaran lemak dan meningkatkan kerja pembuangan toksin.

-Amat kaya dengan vitamin B compex

-Membekalkan nutrient lengkap untuk kulit dan tubuh manusia.

- Membantu kulit kelihatan lebih sihat dan bersinar.


Clean 9 Detox Program


Manfaat Program Clean 9 Detoks Nutrisi Badan.

1. Membantu menyingkirkan toksin berbahaya.
2. Membantu memulihkan sistem badan anda.
3. Membantu dalam pengurusan berat badan.
4. Membantu memperbaiki keadaan kulit.
5. Membantu meningkatkan tahap tenaga.
6. Membantu meningkatkan sistem imun badan.
7. Membantu menggalakkan penghadaman.

Secara ringkasnya, semua peroduk dalam clean9 ni berperanan untuk :


Aloe Vera Gel = Penyahtoksin yang baik + Kesihatan Usus + Sistem Imun Badan + Pengurusan Berat Badan

Artic Sea = Membakar Lemak + Pengurangan Kolesterol Jahat + Pengurusan Berat Badan

Bee Pollen = Meningkatkan Tahap Tenaga + Memperbaiki Kadar Metabolisme + Nutrisi Lengkap Untuk Badan kita

Forever Lite = Kenyangkan Perut + Pengganti Makanan yang Berkalori Tinggi + Pengganti Makanan yang Berkarbohidrat Tinggi


Macam mana nak dapatkan clean 9 ni?

Berminat nak tahu lebih lanjut program clean 9 ni boleh rojer Nurul ditalian 019-4455623

Saya boleh cerita detail pasal Clean 9 .. yang pastinya memang boleh turunkan berat badan dan hilangkan lebihan lemak-lemak degil korang yang susah sangat nak turunkan tu..



0 comments: