Aloevera Gelly Forever Sangat Baik Untuk Masalah Kulit

1:08 AM forever aloe vera gel 0 Comments


Pernahkah anda mengalami masalah kulit seperti eczema, Ruam, kulit kaki pecah, luka & kulit terbakar?? Masalah seperti ini memang selalu terjadi dikalangan lelaki dan perempuan.. tetapi tahukah anda aloevera gelly forever sangat baik untuk menyembuhkan penyakit kulit hanya dengan sedikit sapuan pada bahagian yang bermasalah..

Masalah ekzema
Tumit kaki pecah
Saya sebagai wanita sejak akhir-akhir ini pun ada masalah seperti tumit kaki pecah dah tak tahu lagi nak guna produk apa yang elok untuk tumit kaki pecah ni.. tapi nasib baik saya ada penyelesaian yang begitu mudah.. saya cuba  aloevera gelly untuk ni sapuan yang ringan yang memudahkan saya untuk sapu pada tempat yang bermasalah…

Beberapa hari kemudian setelah “istiqamah” hihi untuk beberapa hari alhamdulilah tumit kaki saya yang pecah selama ini dah pun beransuh pulih.. kadang luka di tapak jari terkena pisau pun saya letak aloevera gelly ni.. memang darah cepat kering dari biasa..terima kasih forever living & terima kasih Allah yang Maha menyembuhKan..
Aloevera Gelly Forever


KANDUNGAN:

Aloe Vera Gelly keluaran Forever Living mengandungi kandungan Aloe Vera yang sangat tinggi (Aloe tulen) dan juga telah distabilkan 100%. Aloe Vera Gelly mengandungi Aloe Barbadensis Gel (Stabilized Aloe Vera Gel), Water, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Tocopherol (Vitamin E Natural), Allantoin, Ascorbic Acid, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Methylparaben

Cara pemakaian:
Sapukan pada tempat yang be
rmasalah pada bila-bila diperlukanKENAPA ALOE VERA GELLY ADALAH POPULAR DI KALANGAN PENGGUNA FOREVER LIVING? INI ADALAH KERANA IA:
1) Dapat menenangkan kulit terengsa
2) Cepat diserap
3) Tidak berminyak, justru tidak mengotorkan pakaian Ideal untuk luka kecil, terbakar, akne dan jerawat
4)Dapat membantu melegakan PENYAKIT MASALAH KULIT seperti EKZEMA, PSORIOSIS, RUAM, KULIT TERBAKAR AKIBAT RADIASI
5) Dapat membantu melegakan BUASIR LUARAN dan gigitan serangga kerana ia mempunyai ciri-ciri anti-bakteria dan anti-keradangan.
6) Baik untuk digunakan sebagai pelembap dan masker pelembap.
7) Elok untuk membantu masalah KULIT TAPAK KAKI yang PECAH-PECAH


SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT, TERMASUK KULIT SENSITIF

BERMINAT UNTUK PESANAN DI ATAS
DAN MAHUKAN PENJIMATAN SEHINGGA 15-35%??
DAFTARKAN DIRI ANDA SEBAGAI AHLI FOREVER LIVING
PASTINYA IA MEMBERI LEBIH PADA NILAI WANG ANDA
(NURUL 019-4455623)
FB- PENGEDAR ALOEVERA SELANGOR
INSTA- SWEETSFINGER_SHOP

0 comments: