Cara Mudah Merawat Masalah Bibir Kering

6:59 AM forever aloe vera gel 0 Comments


Anda ada masalah BIBIR KERING?? Masalah BIBIR MEREKAH??
Dah cuba macam2 produk tapi semua tak berkesan?? lagi-lagi cuaca panas elnino ni bibir bertambah kering.. betul tak?? lepas tu kurang pula minum air lagi la menyumbang pada kekeringan bibir tu.. 
Jadi apa kata dapatkan ALOE LIPS bagi menyelesaikan masalah anda... Jangan biarkan masalah anda terus berlarutan..
Aloe Lips Forever Living
Bila pakai rasa best sangat sebab serta merta bibir kita terus lembap & ia mampu melindungi bibir dari kekeringan...
Bukan itu sahaja, selain untuk bibir kering Aloe lips ni juga boleh di letakkan pada kulit yang terkena gigitan nyamuk, luka kecil & kemunculan jerawat untuk buasir pun boleh tau..tapi kalau dah sapu kat bawah jangan pulak sapu kat bibir ye hehehe
Haa.. Sangat2 berguna Aloe lips ni boleh guna 3 dalam 1 tau.. Harga sangat2 mampu milik...
Berminat boleh watsup terus dengan nurul banyak lagi yang nurul nak share dengan anda semua
019-4455623

p/s: Area cod produk forever living  di klang, shah Alam, Sijangkang, Banting Selangor.. untuk di luar kawasan boleh juga tetapi ada sedikit cas & boleh di runding dahulu..
Masalah bibir merekah

0 comments: