Inai Celup Daun Asli

5:49 AM forever aloe vera gel 0 Comments

Inai celup-celup yang sangat cantik mudah dan selamat..
tak payah lagi nak cari daun inai, nak tumbuk inai, letih penat lagi semua tu.. sekarang sangat mudah dah ada yang instant macam ni kan.. korang cuma tinggal celup-celup je jari tu.. dah kering boleh basuh terus..😍😍 
😍semudah 123 uuollsss!!!Hanya celup dan tunggu kering
🌸🌸🌸
pakai sampai kering ye!.. Bukan sahaja untuk orang yang nak berkahwin, yang SUKA2 BERINAI PUN BOLEH πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜± 


Inai celup Daun Asli
Apa tunggu lagi order cepatt!!😘

🌸- TIADA BAHAN KIMIA
🌸- BOLEH DI BAWA SOLAT KERANA IA MERESEP KE DALAM KULIT & KUKU
🌸- 100% HALALAN TOYIBA


Terdapat dalam 3 jenis berat:

30g πŸ‘‰ RM 5
60g πŸ‘‰ RM 10
80g πŸ‘‰ RM 12

Postage RM 7sm RM 9ss
untuk tempahan boleh terus Watsup 019-4455623 Nurul

Nak lihat banyak lagi testimoni kami boleh pergi ke laman instagram kami sweetsfinger_shop..


Tesrimoni Inai Celup Daun Asli


Inai Celup Daun Asli


 Testimoni pelanggan
Testimoni Inai Celup Daun Asli


😍😍😍😍😍

0 comments: