Kenali Saya

1:08 AM Siti farahana Nodzari 0 Comments

Saya seorang suri rumah yang bergaji dengan menjadi salah seorang pengedar sah Forever Living.

Alhamdulilah bermula dengan masalah kesihatan suami yang mempunyai masalah kencing manis & darah tinggi, kami mencari ikhtiar untuk merawat masalah tersebut dengan Produk Forever Living tanpa bergantung sepenuhnya dengan ubatan hospital yang tidak mendatangkan hasil kesihatan yang lebih baik.Dari hari ke hari alhamdulilah kesihatan suami semakin baik, bacaan untuk kencing manis & darah tinggi semakin positif.

Bermula dengan menunjukkan kesan kesihatan yang positif dan semakin baik, kami memulakan rangkaian bisnes Forever Living yang saya rasa syarikat ini begitu sangat kukuh, hebat, bagus,'simple', tetapi untung berganda & diyakini ramai yang telah bertapak lebih 160 buah negara & 38 tahun di dunia,

Syarikat yang sangat kukuh, Marketing Plan yang sangat simple memudahkan kami berbisnes dengan untung berlipat kali ganda di samping membantu ramai orang di luar sana yang mempunyai penyakit & yang mahu melipat kali gandakan pendapatan seharian melalui platfom yang betul.

Syarikat Forever Living adalah syarikat pengeluar terbesar Aloevera yang keluasannya hampir 2kali ganda negara singapura & juga penternak Madu yang juga terbesar di dunia di gurun Sonoran kualiti yang sangat terjamin & mampu merawat masalah penyakit, insyallah.

Saya Seorang Pengedar Produk Forever Living kawasan Klang, Banting, Shah Alam, Telok Panglima garang, sijangkang dan kawasan-kawasan berdekatan untuk penghantaran secara COD.

Berminat untuk pesanan & mahukan penjimatan sehingga 15-48%. Daftarkan diri anda sebagai ahli Di forever living. Pastikan ianya memberi lebih nilai pada wang anda.

Sebarang pertanya boleh la terus hubungi saya atau watsup di talian 019-4455623 Nurul ain

Facebook: Nurul Ain.

0 comments: