Kolestrol Pembunuh Senyap!

8:52 PM forever aloe vera gel 0 Comments


KOLESTROL PEMBUNUH SENYAP !!
============================
Betul x tajuk kat atas ??
Ya kolestrol memang PEMBUNUH SENYAP !
.
Jgn ingat orang kurus xde kolestrol, dia menyerang x pilih kasih ok,
Kurus ke gemok ke, cantik ke x cantik ke, Sado ke sudip ke dia SERANG SUKA HATI.
.
Setuju x ?
.
Dan bila dia dah serang tu mula la ada simtom2
Cepat penat,
Semput
Sakit kepala
Migrain
Kebas kaki tangan
Darah pekat
Sakit lutut
Malas & mengantuk
Mcm2 lg la.
.
Nak lg serius boleh dapat Sakit jantung, STROK , Gout, darah tinggi, dan mula tumbuh bijik2 kolestrol pada kawasan muka TERUTAMANYA BAHAGIAN MATA..
.
UIHH bahayaa, padahal bukan kita nampak pon mcm mna kolestrol tu membiak, tau2 dah sakit, tau2 kolestrol dah tinggi, tetiba kena strok,,
.
Semuanya berpunca daripada MAKANAN KITA setiap hari, masuk ke dlm USUS PERUT relax2 kat situ berpuluh2 tahun pastu mula la sakit menjelma..
Pastu dr usus perut akan merebak ke SALUR DARAH kita..
Lagi pulak raya ni. Telan rendang berkilo2.. Kolestrolnya jangan cakap la.. Adoii mak ai ngeri oiii..
Cuba bayangkan ada ketul2 lemak dalam salur darah, makin lama makin besar dan membiak dgn aktifnya,,rasa2 darah boleh lalu mcm higway x ? Xsangkut trafik light?
.
Memang xkan lancarla jawab nya kan, dh di sekat oleh lemak2 kolestrol tu, sb tu bila darah x jalan, akan mula kebas2 kaki tangan, menyucuk tapak kaki, cepat penat, mcm2 lagi lah.
.
Jadi saya cuma nak bg tau cara nak cuci kedua2 benda penting dalam badan ni :
1) Usus
2) Salur darah
.
Ok untuk usus elok amalkan ALOEVERA GEL ASLI , sabun untuk usus perut kita, Buang semua toksin2 yg dah berkampung lama2 kt dalam tu, simpan pon bukan ada guna kan..baru la usus boleh serap benda yg elok2..
.
Untuk salur darah pulak, elok ambk ARCTIC SEA (Myk ikan + myk zaitun) dalam 1 kapsul,,omega 3 & omega 9 tau..Hanya ada kt FOREVER jer benda ni,,klu agak was2 boleh pegi cari kt farmasi yg ada dua benda ni dlm 1 softgel..biasanya asing2
.
Klu jumpa yg ada dua kandungan ni bgtau sy, nak bg FREE ja arctic sea ni.. sb FOREVER PATTENTED dia punya produk tau, Mmg xkan jumpa kt tempat lain..Tugas dia untuk cuci salur darah drpd lemak2 jahat tadi tu, bg lancar balik peredaran darah kita
.
Pastu baru la yg sakit2 lutut, sakit urat saraf, gout, semput boleh beransur pulih, sebab masalah utama dah selesai.. selagi x cuci dua benda penting ni mmg lambat la nak baik..
.
Nasihat kami amalkan suplement lebih bagus dr ambk Ubat hospital..Setiap bjik ubat yg anda telan adalah BAHAN KIMIA & DADAH..ubat hanya mampu menahan sakit & tambah penyakit..
.

Suplement bertindak secara natural dalam badan, ambk 10 jenis skaligus pon xkan ada msalah, tapi klu panadol telan 10 bjik terus masuk wad..setuju x ?

Oklah tu jer nak tulis tentang KOLESTROL PEMBUNUH SENYAP..
.
Senyap2 jer kena STROK, itulah kolestrol yg magik & tak nampak..
Klu rasa nak biarkan kolestrol tu, abaikan tulisan ni ok.
.
Kalau rasa nak bakar kolestrol tu meh kita share mcm mna nak buat ok..
nurul sedia membantu.
.
Kalau nak whatsapp ye
019 4455623 nurul
Arctic Sea Pembunuh Kolestrol

Aloevera Menyahkan Toksin Dalam Badan


0 comments: